Det er helt fantastisk med en MacBook.. Den er alt for god…

RIP min gamle Toshiba.. Jeg sørger, men som folk gør, når deres højtelskede hund dør; de køber en ny..

Jeg må faktisk indrømme at jeg er skide god til Mac.. Jeg kan bare mærke det.. Jeg er en Mac.. Jeg er endelig kommet ud af skabet som Mac.. Det var stressende at være PC, når den nu ikke ville fungere som jeg ville have den skulle..

Okay, jeg stopper.. Da jeg købte min Macbook (nej har ikke fundet et navn til den endnu, og jeg ved ikke om jeg vil give den et navn.. Hvad synes i?) lovede jeg mig selv at jeg ikke skulle blive en af de der Mac fanatikere – jeg nævner ingen navne, men jeg er sikker på at I ved hvem jeg tænker på… –

Så med dette indlæg lover jeg at det er første og sidste gang jeg sidder og rabler om at jeg elsker min Mac, endda at jeg er en Mac.. Jeg kan godt se det bliver for meget.. Jeg undskylder…

Nu til noget andet..
Skole bibi (bibi er et udtryk på tegnsprog som betyder at det går fint), lektier bibi, venner bibi, livet bibi..
Med andre ord, det hele går fint..Ikke for at prale, men jeg får ikke andet end topkarakterer for mine afleveringer.. HEHEHE…
Og matematikken er ren underholdning.. Det er på samme niveau som i 10 klasse/1.g.. Hygger mig rigtig meget.. Så meget at jeg sidder og glæder mig til testen på mandag..
Men jeg indrømmer det.. Jeg er lidt bekymret for den der Mini Critical thinking project.. Men af en eller anden grund har jeg på fornemmelsen at jeg klarer det.. Mit hold er heldigvis ret effektive.. Lidt for effektive at jeg får dårlig samvittighed over min til tider ineffektivitet..

Jeg troede egentlig at Gallaudet ville have den modsatte effekt.. Istedet hygger jeg mig på mit værelse med mine lektier plus plus plus overspringshandlinger såsom pyntning af værelset (jeg poster lige endnu et indlæg så I lige kan se hvor fint det ser ud.).. Det sociale kan vente til i weekenden..

Nåe ja.. Har fødselsdag på fredag.. Tsk.. 23 år, og jeg føler mig for en gangs skyld som en 23årig.. (jeg husker faktisk ikke om jeg nogensinde har følt mig ældre eller yngre end jeg virkelig er..) Nåmen det skal nok blive meget sjovt.. Ud og spise ordentligt mad (LÆS: STEAAAAK) med nogle dejlige mennesker..

Kan i nu have en rigtig god weekend.. Og lige en sidste gang.. Jeg KNUS ELSKER MIN MACBOOK!!! JEG ER EN MAC!!! Hej hej

Kategorier: GallaudetLove

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.