Det er sq min fødselsdag i dansk tid nu.. Altså faktisk er jeg rigtig 23 år nu, selvom den ikke er 12 her i USA.. For det er jo i Danmark jeg blev født i..

Det gik bare slet ikke op for før jeg så at der var mails og facebook beskeder på min væg.. Der gik det op for mig at jeg faktisk rigtig har fødselsdag nu.. Så jeg har altså fødselsdag i 30 timer iår.. Sidste år var det vist noget med 29 timer.. Jeg elsker tidsforskelle… Hoho..

Ved I hvad jeg lavede præcis kl 18? Jeg shoppede søreme amok i en supermarked der havde alle mine favoritter..!!! Og så købte jeg en sandwich hos subway og en chokolade chip frappe hos Starbucks.. Må indrømme at jeg havde en rigtig god start på min fødselsdag..

Ovenikøbet inden jeg tog afsted til Union Station hvor jeg shoppede løs, havde jeg fået post fra familien..
FORDI jeg lovede min mor at ikke åbne gaver (tænkte at det nok inkluderede breve) åbnede jeg ikke mor og fars brev..

Meeeeeeeen.. Jeg har ikke lovet farmor, farfar, mormor og morfar at vente til imorgen, så deres breve åbnede jeg lige (døm mig ikke, kl var 18.30 her i amerika hvilket svarer til 00.30 i DK.. Det er tilladt..)
Men ihvertfald.. TUSIND TAK FOR KORTET både til jer FARMOR OG FARFAR og til jer MORMOR OG MORFAR.. Det varmer simpelthen!

Ja jeg har jo allerede fortalt jer om planerne for imorgen, ikk? Ingen hemmelighed at jeg storglæder mig til “spis al det steak du kan rumme i maven”.. Ahh. Det skal nok blive rigtig hyggeligt..


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Tina · 17. september 2010 kl. 08:48

TILLYKKE med dagen! 🙂 Det er ikke nok at skrive tillykke på facebook, du skal også have et tillykke herinde 🙂

Forresten, flot pyntet på værelset 🙂

Kristina S · 17. september 2010 kl. 09:40

Hjertelig tillykke med fødselsdagen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.