Jeg er bare i super duper dårlig humør i denne uge.. Jeg kan egentlig ikke finde grunden til hvorfor jeg er så tvær.. Jeg tror bare at jeg har en dårlig uge!
Denne surhed medfølger at jeg bliver ekstra træt, og ligeglad med det hele.

Det plejer slet ikke at være svært at tage mig sammen til at lave mine lektier, men igår og idag har jeg bemærket, at jeg laver 100 andre ting før jeg overhoved får taget mig sammen til at lave lektierne.

I situationer som denne, har jeg så meget brug for at tage hjem til de gamle og få noget godt mad og omsorg.

Jeg tror bare jeg isolerer migselv herinde på mit værelse resten af ugen, så jeg ikke risikerer at såre andre folk, udover min roommate (har ikke såret hende endnu, men ignorerer hende vildt meget, fordi jeg ikke er i humør til hendes indholdsløse og meget uforstående og formålsløse sniksnak!)

Øv for en dum begyndelse på ugen.. Øv for den vrede og tristhed jeg føler lige for tiden.
Øv Øv Øv


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.