Æv, jeg føler mig sløj.. Eller osse er jeg bare dødhamrende træt.. Kan ikke lige finde ud af det!

Tror jeg udsætter afleveringen i Linguistik til imorgen tidligt, så jeg kan få noget mere søvn. Vil ikke risikere at blive syg! Tror osse jeg vil begynde at gå med halstørklæder, så jeg undgår den årlige bihulebetændelse der altid kommer når det bliver efterår!!
—— Måske skulle jeg osse købe mig et par ordentlige sko, så jeg ikke udsætter mine fødder for kulde?  (Ja, efterlod såmænd mine converse derhjemme for at spare på kiloerne!)

Godnat.. Skal åbenbart tidligt op så jeg lige kan lave afleveringen inden jeg skal i skole.

Æv bæv for efterår!(vil dog lige notere at det stadig er over 20 grader her.. Men jeg har ikke glemt Shanghai hvor jeg fik min årlige efterårs bihulebetændelse ved 20 graders varme..)

Og måske skulle jeg købe tranebærtabletter, så jeg måske forebygger det? Hmm.. C-vitaminer så jeg undgår forkølelse?

PS. SKAL TIL MIAMI I THANKSGIVING FERIEN MED PALLE!! WEE


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.