Jeg kan så konstatere på nuværende tidspunkt at min sløjhed igår hænger sammen med en overvældende træthed.. Er ikke syg..YAy..

Nåmen, IDAG… Idag havde jeg ingen lektier at lave.. Hvad lavede jeg istedet? Sov.. Jeg er blevet så vant til mine lektier at jeg pludselig ikke ved hvad jeg skal lave når jeg ikke har nogen lektier for!! Det er skrækkeligt.. Så er det meget lettere at sove, når man nu alligevel ikke har så meget andet at lave.. Konsekvensen er naturligvis at jeg ikke kan sove om aftenen.. Jeg håber at lektiesituationen er bedre imorgen!

NU. I. SENG. LIGENU.

PS. Kan for iøvrigt se på statistikken over besøgende at den er steget efter jeg er kommet til USA.. 😉 (den er steget med 300 flere besøgende om måneden..) Hyggeligt at der er flere der vil følge med i mit liv her i USA.. 😀

Og så er det GODNAT NU!!


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.