Jeg sad igår aftens og snakkede sammen med Akiko (japaner) og Lauren (cubaner/spanier) om de rejser vi havde oplevet..

Nu sidder jeg tilbage med en knugende ønske om at rejse til Asien igen og nyde livet som jeg gjorde for præcis et år siden!
Jeg savner godt nok at komme ud og rejse og opleve alverdens ting.

Jeg må vist hellere stoppe med at snakke om rejser, for jeg ender bare med at sidde tilbage med en knugende ønske om at rejse væk igen som imorgen allerede.. Men jeg skal altså have den uddannelse i hus!

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.