Idag var jeg henne hos min engelsk lærers kontor, for at snakke om den essay jeg havde skrevet..
Jeg har nogle småproblemer med hvilken citations system de bruger her i USA, men jeg er vist ved at få styr på det. Min lærer spurgte osse, hvordan jeg dog kunne være så god til engelsk. Du er bedre end de fleste amerikanere, sagde hun blandt andet.
Blev sådan lidt.. Jubii.. Jeg kan finde ud af det der..
Og for essayet, som jeg var blevet i tvivl om, efter vores shopping around runde, hvilket betyder at vi læste hinandens essays i klassen.. Vidste at enten var min essay genial, eller osse var jeg helt galt på den. Det skulle så vise sig at den er helt genial, for jeg var den eneste der nævnte internationale brigader, som var en stor del af den spanske borgerkrig. Så fik et fint A/90%. Det der trækker ned er min ringe evne til at bruge amerikanernes favorit citations system..
Ovenikøbet, så var mit sædvanlige problem er at jeg skriver alt for meget. Det var meningen at der kun skulle være 350 ord, men min essay løb op på 500 ord. Det er typisk mig, har den samme problem når jeg skal skrive artikel.
Men nu har jeg fået den chance, at rette min essay, så jeg kan score 100 pct. Så nu må vi lige se om jeg rent faktisk kan score 100 procent i min essay.

Vi fik snakket meget sammen i de 20 minutter. For jeg fik osse spurgt hende om hvilken major (hovedfag) hun synes ville passe bedst med journalistik, eftersom der kun er en sidefag i journalistik. Her kom hun med det forslag om at designe min egen major, så den passer helt med det jeg gerne vil. Se det lyder ikke alt for dårligt. Så kan jeg designe min major, så det passer helt med en journalistisk uddannelse.. Jeg tror næsten jeg vil kontakte Journalisthøjskolen, og høre hvilke fag de har der, og se om der er nogle lignende fag her på Gallaudet, så jeg måske kan designe en journalistisk bachelor helt efter reglerne.

Må hellere kontakte min studievejleder og høre hvad han synes.. Tror han er ved at være træt af mig, men hvad fanden.. Det drejer sig om min uddannelse. Mere vigtigt kan der ikke være her på jorden.

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.