Det her vil formentlig være den sidste blog indlæg i en uge..

Skal til fest iaften, og har en forestilling om det nok skal blive hygsomt (hygsomt = sammensætning af ordene hygge og morsomt) Der er en masse folk jeg ikke rigtig kender/ser meget til, der skal med, så mon ikke der bliver snakket en del?

Druk bliver der forhåbentlig ikke meget af i aften, da jeg ligefrem er begyndt at frygte de slemme tømmermænd der kan komme ud af det.. (jep, stadig traume efter Globenfesten….)

Desuden skal jeg osse på lederkursus om søndagen, hvilket med garanti bliver fedt fedt!!

Minder mig lige om at jeg skal have påmindet min far om at huske at bestille billetterne til Harry Potter…

Vender stærkt tilbage søndag d. 5 juli (kommer hjem d. 4. juli, men da tror jeg at jeg ligger i sengen og sover så snart jeg kommer ind ad døren)

God uge til jer alle sammen, og håber at vejret er med os alle…


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.