Hvis der er nogen der ikke rigtig ved hvordan det er at have jetlag, kan man bare spørge mig. Er ved at være ekspert i det!! Og jeg har stadig ikke fundet en smart metode for at undgå det.. Jeg foretrækker bare at sove når kroppen siger SOV, hvilket nok ikke er alt for smart!

Men det går ikke ligenu, for jeg har time om halvandet time.. Frygter hvis jeg tillader mig selv at sove, ja selv en powernap, så ender det med at jeg sover resten af dagen væk og vågner om 8 timer eller noget og bander over at have misset en halv dag.. Så ligenu er det kamp mellem hoved og hjerte. Hoved siger nej til at sove mens hjertet stønner efter søvn. Man har vel et sovehjerte..

Men dagen har nu alligevel været rigtig god indtil videre.. Jeg scorede et A (med 95 ud af 100) i mit library research projekt og testen i linguistik har jeg en god fornemmelse med. Synes jeg kunne huske det meste og svarede korrekt på det meste.

Satser altså på at holde mig vågen til kl 20.. Mindst! Hvor alle lektier, forberedelser osv til imorgen er klaret.. Lad os se hvor godt det vil gå…


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.