Nu er det religions tur til at dræne livet af mig..
Jeg kommer ikke i seng kl 20 som håbet.. Så jeg er med garanti ikke et A menneske imorgen…! Et surt morgenmenneske der blev trukket ud af den søde søvn af vækkeuret.. Det er cirka sådan jeg er imorgen kl 8 (14 dansk tid)..

Tip: Kom ikke på tværs med mig på den tid af dagen.. Hvis du ikke vil slås med en tiger, vil du heller ikke slås med mig efter at være blevet vækket af vækkeuret..

Så religion, dræn livet af mig, så jeg kan komme i seng..

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.