Synes jeg er lidt langsom med at få min essay skrevet.. Jeg har skrevet 1/4 af den nu, hvilket svarer til 2 sider.. Når jeg kun ser på det afsnit jeg har skrevet, føles det ufatteligt lidt, men det er så osse den mest tunge del af essay’et. Resten vil formentlig gå meget hurtigere, da det er mere definitioner, diskussion og min mening..

Jeg tror det bare mig der er utålmodig og meget gerne vil færdig med den essay.. Som i NU.. Måske det ville hjælpe på sagen at vende tilbage til bogen og blive færdig.

PS. Er stolt over den minimale aktivitet igår.. Det blev vist for meget til sidst i tirsdags med overspringshandlinger..

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.