andre har ingen..

Men jeg har en enkelt dags fri som bliver kaldt fall break.. Synes det var mærkeligt at de placerede det på en tirsdag, men okay.. Der skal vist være balance i hvilke dage vi holder fri, så det ikke er bestemte fag det går udover.

Jeg har brugt min dag på: Sove længe. Starte på Matematik rapport, spist sen frokost/tidlig aftensmad, flyttet til biblioteket, hvor jeg forhåbentlig koncentrerer mig bedre så jeg kan blive færdig med 1 stk matematik rapport, 2 stk essay der skal rettes og 1 stk linguistik hjemmearbejde… Det var vist det..

Ha en god efterårsferie, danskere.. Jeg er ikke misundelig, for thanksgiving break venter.. Så er det osse rigtig fortjent.. 🙂

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.