Det kan blive noget besværligt indimellem at skulle sørge for at ens hjemmeside er helt up to date..

Men det er slidet værd når det lykkes…

Det er lykkes mig at lave 4 underkategorier i asien-siden.. Man kan finde Rutebeskrivelsen – hvor jeg prøøøøver at nedfælde den ca rute gennem asien..

Så er der asien bloggen, hvor jeg har linket direkte til asien-kategorien her på bloggen. Kunne ikke se nogen formål i at oprette en hel ny blog til ære for asien, for skal jo ikke være der resten af livet.. høhø

Galleri skulle der osse oprettes.. Så er der et sted hvor jeg kan smide (nogle kun) billeder af det jeg oplever gennem asien turen..

Og sidst, men ikke mindst – Hvor er Sofie (her hepper jeg på i har fattet at det er en omskrivning af hvor er holger.. SORT HUMOR) Her har jeg simpelthen været dygtig og fundet ud af hvordan jeg kunne bruge google maps til mit eget formål, nemlig lave en rutelinie, og mulighed for at placere den lyserøde point der skal repræsentere Frøken Sofie.. 😉

Nu mangler jeg bare et kamera, og så er jeg klar til at pakke og komme ud og se verdenen (ja ja, stadig 2 måneder og en finlandstur inden vi er så tæt på)

De gamle har valgt at give mig en tidlig fødselsdagsgave, og det bliver en ting jeg liiiige har brug for – nemlig et DIGITALT KAMERA.. Awesome!!

Så når jeg kommer hjem til de gamle, så tager jeg far i hånden og kigger på alverdens digitale kamera.. SÅDAN..
(Grunden til at det er far og ikke mor der bliver nævnt er simpelthen at det er far der er den teknologiske geni i familien – næst efter mig.. hæh)

Kategorier: Website

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.