Tiden går skræmmende hurtigt i år.. allerede er det om 1½ uge jeg skal afsted til finland og lege leder for det danske hold til EUDYs junior camp, og når det er ovre, er der kun sølle 3 uger tilbage til afgangen til Asien..

Føles stadig som igår jeg bestilte hele lortet og det inkluderer billetter, forsikringer og så den smertefulde proces der kaldes for vaccinationer.. Men nej det er ved at være mange måneder siden nu.

Det er lidt underligt at tænke på at snart er jeg væk i hele 4 måneder.. Væk fra det daglige tumleri. Væk fra tryghedens rammer.
Bare ud i den store vide verden og prøve at balancere på mine egne ben, uden mulighed for at kunne ringe til moar og far om hjælp..

Det bliver noget af en omvæltning.. Men der er en ting der gør mig lidt trist.. Det er tanken om at når jeg endelig skal tilbage til Danmark, vil jeg se tilbage og tænke, eh, hvor fanden blev de 4 måneder af..

Frygter at jeg får den følelse meget oftere nu hvor jeg er blevet ældre..

Tænker lidt tilbage til barndommens gode dage, hvor man faktisk synes at 1 år føltes som en evighed.. Hvor man tænkte – øj, endelig er jeg 10 år, det tog sq 10 år at komme dertil –
Nu er jeg nået der til hvor jeg tænker: snart 22.. hvor blev de sidste 5 år af?? tiden er bare hastet afsted som selve expresstoget eller jetflyet..

Hmm, jeg må gøre op med mig selv om at jeg skal prøve at sætte mig ned – gerne et smukt sted – og se mig lidt omkring og tænke på hvad jeg har opnået siden jeg sidst stoppede op og tænkte.. Måske det kunne få mig til at værdsætte livet og mig selv lidt mere?


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.