Kom nu snart, jeg vil have dig min kamera..

Utroligt nok er min kamera ikke kommet endnu.. Irriterer mig en smule, for igår bestilte jeg en ekstra batteri, og den kom straks idag.. Og kameraet bestilte jeg (min far så…) i lørdags og den er stadig ikke kommet..

Tålmodighed er en dyd, men den har jeg ikke meget af, når det drejer sig om at vente på sit livs første eget digital kamera..

Ja flot, at man først som 21 årig får sin aller første kamera.. Så er det bare spændende at se om jeg bruger den flittigt, eller om jeg er god til at glemme at bruge kameraet.. hmm.. We will see..


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.