Det er kun Mandag og allerede føler jeg mig slidt op som om det er fredag..
En hel dag på kastelsvejskolen – nærmere betegnet pluto, og nu hildrum.. Allerede føles ugen helt uoverskueligt.. At der stadig er 4 timer tilbage til fyraften, og at det præcis samme skal gentage sig imorgen gør blot det hele endnu mere uoverskueligt..

Det får mig til at glæde mig endnu mere til at få de 4 måneder fri, hvor jeg slet ikke behøver at tænke på job, på hvornår jeg har fri, på morgendagens arbejde og så videre… Føler mig virkelig udbrændt når jeg ikke engang kan klare ugens første dag..

Nå men for at snakke om noget andet, bør det måske meddeles at jeg endelig har fået mit nye digital kamera.. Den er så sej og så lækker.. Fed fødselsdagsgave selvom den er halvanden måned for tidlig.. 🙂 Fik taget nogle billeder til festen i fredags, og de skal naturligvis smides ind på hjemmesiden.. Når jeg engang har energi og overskud til det.. Så det er ensbetydende med at det ikke bliver idag eller imorgen pga. lortearbejdstiderne.. 🙂

Nå måske jeg skulle prøve at koncentrere mig om at holde mig vågen og beskæftiget med andet en computeren?!

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.