– Hvornår ved man at man har arbejdet for meget?
– Når der ikke længere er flere nyheder at læse på nettet – Så har man været på arbejde i Hildrum for mange dage i træk.

Det kan jeg allerede se nu efter at have arbejde i Hildrum i 3 dage i træk.. Jeg har læst alt det der er at læse, jeg har gloet nok ud i luften til at jeg ikke gider det, mine øjne klapper i hver gang jeg bare er 10 cm væk fra mig selv, mine øjne kan ikke fokusere længere på et objekt i længere tid…

Lige for tiden synes jeg det er enormt hårdt at hedde Sofie Heilmann.. Det er strengt at der ikke er mere underholdning på nettet, det er strengt at mine øjne ikke samarbejder, det er strengt at alt er så uretfærdig mod mig, det er strengt at jeg har så stort behov for at brokke mig idag…

Længe leve weekenden, der dukker op fredag kl. 16.00 og ikke senere!!!

Count down has started – 3 days and a couple of hours left…


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.