Yay, nu kan jeg hermed meddele jer alle at min hjemmeside er færdig, så færdig som den nu kan blive..

Nu vil jeg undersøge noget om RSS-reader.. Jeg har nemlig ingen anelse om hvordan man bruger den, og om man skal tilknytte hjemmesiden til rss-feeds, eller om den automatisk kan blive RSS-readed.
Hvis nogen af jer sidder med en stor viden omkring dette, vil jeg med glæde høre fra jer.

Næste projekt er simpelthen at lave en engelsk version af min hjemmeside.

Kategorier: Website

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.