Så er jeg atter hjemme fra Finland, og jeg kan vist ligeså godt forsøge at omvende min hjerne, således at den tænker dansk, så jeg hurtigt kan få en flydende tankefload der kan nedskrives her på bloggen.

Kom hjem i Mandags, og jeg skal lige hilse og sige at jeg var dødsens træt og ikke i stand til noget som helst.. Dog var jeg i stand til at tjekke min facebook, og confirme alle de friends requestions jeg fik som en følge af EUDY camp’en.. 🙂

Nå men for at fortælle lidt mere om min trip til Finland, kan jeg ikke sige meget andet end at det var en ubeskrivelig fed uge….

Ikke fordi der var en million aktiviteter vi ledere osse kunne deltage i, men fordi lederteamet simpelthen funkede perfekt.. Vi blev nærmest bedstevenner i løbet af ugen. Det er så dejligt at være med i et lederteam, hvor alle funker godt med hinanden.. Vi var oppe sent op natten, fordi vi simpelthen havde svært ved at kravle i seng når det nu var såååå hyggeligt! Men det betød en betydelig søvnunderskud.. Jeg har fundet ud af at jeg ikke funker ugen efter en uge med en gennemsnitlig søvn på 3-4 timer! Og endda den sidste aften hvor jeg kun sov 1 time og det var udendørs på en bænk i bålhuset.. (Det skal lige siges at jeg faktisk søvn udmærket)

I løbet af dagen var der ikke så meget tid til hygge og fjant og snak for os ledere, for da skulle vi fokusere på at sørge for at ungerne fik max udbytte af alle aktiviteter Malminharju havde at byde på. Ungerne havde det skam sjovt, mens vi ledere faktisk kedede os indimellem.. Lang kan dagen virke når man bare sidder passivt og glor lidt.

Meeen dog, Fredagen var nu en sjov dag..! Den bestod af en tur til Säkanniemi, som er en forlystelsespark.. Var jeg en af de unge, vil jeg have syntes at den var lidt kedeligt, for der var ikke vildt meget at vælge mellem.. Men som leder havde jeg kedet mig en smule i løbet af ugen, var der pludseligt noget aktivt jeg kunne fortage, så jeg sørgede for at nyde det i fulde drag.. Her måtte lederne nemlig gerne være med.. Så det var coolt..
Men jeg nåede alligevel at blive noget fortørnet over at vi ledere ikke fik vores eget turpas, men et kort der beviste at vi var med som handicap førere. Blev forarget over det på mine egne vegne og de døves vegne.. Grunden til at jeg blev fortørnet over det på mine vegne var simpelthen at det betød at jeg skulle være i selskab med en af de unge for at kunne komme med… Men det skulle altså vise sig at det ikke blev noget problem.. Vi alle fra the EUDY camp havde rigtig grimme gule trøjer på, så dem der arbejdede der kunne simpelthen ikke se forskel blandt os, så derfor kom vi ledere osse ind uden at skulle være i selskab med de unge.. Tror at de unge var okay tilfreds med ikke skulle have ledere i hælene på dem.. Sådan så det hvert fald ud, for jeg kunne faktisk ikke finde nogen af de gule unge i løbet af dagen, så er ret sikker på at de stak af så snart de så en leder i gul grim trøje.. 😉

Malminharju er næsten som Castberggård bortset fra at det har helt andre fede aktiviteter.. Der var en stor lækker sø man kunne bade i, en tilhørende stor rutchebane, der var en zipwire som jeg fik lov til at prøve.. Den var sjov, filmede hele forløbet.. Smider det ind på galleriet på et senere tidspunkt… Der var osse mange aktiviteter, men eftersom jeg ikke prøvede dem, er der ikke så meget at sige om dem.. hæh..

Savner virkelig EUDY camp’en.. Det var sådan en fed oplevelse.. Glæder mig til at gense Marcos (fra Schweiz) der kommer til danmark d. 28 i forbindelse med frontrunners 5. Har lovet ham at vise the Wonderful Copenhagen og en tur i tivoli og tilsidst en Bytur.. Hehe.. bliver ret vildt..Og så ser jeg atter Henrik når jeg kommer til Taipei.. Bliver sq dejligt…
Resten ser jeg desværre ikke før efter min Asienrejse er slut.. Suk.. Og de fleste skal mødes til Octoberfesten i München.. Men Liisa har lovet at jeg er med dem i ånden.. Hehe.. Så håber på at se en masse facebookbilleder når festen er ovre…

Der er kun 3 UGER TIL MIN ASIATRIP… Det er så snart og det virker helt uoverskueligt lige nu.. Men det gør det helt sikkert ikke når jeg er i Asien.. YAy…
Min lejlighed er fremlejet til en sød 23 årig pige som har lovet at passe godt på min lejlighed og mine møbler, så det er jo bare perfekt. Så har jeg et sted at bo når jeg atter vender tilbage.. 😀

Slut prut for nu…

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.