Har besluttet mig for at stoppe for nu og sove et par timer og fortsætte min undertrykkelses essay!

Men ville bare lige sige: Se hvad jeg har tilføjet til min blog.. En oversætter.. Så nu er det alle der kan læse med og ikke kun jer danskere.. Fantastisk ikke? Ved godt det ikke  bliver oversat til perfektion, men hvert fald til en acceptabelt grad.. Måske jeg skulle lave en bemærkning, hvor jeg advarer at der kan forekomme voldsomme fejl i oversætningen, og opfordrer vedkommende til at spørge mig om klargørelse, så der ikke forekommer unødige misforståelser… Hmm..

Gør det lige inden jeg går i seng..

godnat (eller… Godmorgen danskere..)

Kategorier: Website

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Katrine Heilmann · 3. marts 2011 kl. 10:39

Så mange overspringshandlinger… Kender det alt for godt!

Sofie Heilmann · 4. marts 2011 kl. 04:01

Ja det er altså slemt… Men nu nærmer spring break sig, så er meget mere optimist nu.. For snart skal hun se sin søster! Bliver for godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.