Det er sindssygt snart jeg skal afsted til asien.. Snart er jeg væk fra kære Danmark i FIRE måneder.. Kan ikke vente, det bliver så fedt!!

Men bare fordi det bliver så fedt, betyder det ikke at det går gnidningsfrit.. For jo nærmere afgangen kommer, jo mere panisk bliver jeg… Kan jo ikke lade vær med at tænke: Har jeg nu købt det hele, mangler jeg et eller andet, hvad i alverden skal jeg pakke ned og hvad kan jeg undvære i 4 måneder.. PANIK PANIK PANIK..
Så var det lettere at være barn, hvor ens mor bare pakkede ens taske, og lagde tøj i poser hvor der stod: Mandag; Tirsdag; Onsdag og så videre.. Så var der hvert fald ingen panik, for alle tøjsæt lå jo klar i tasken, og man skulle bare hive det op og på med det… Åh de tider…

En anden ting rører lidt i mig, BILLEDER.. Jeg synes altså selv jeg er rimelig dårlig til at tage billeder, men jeg vil så gerne have lækre billeder fra Asien (Gerne nogle lækre med hvide strande og BLÅT vand, eller hvad med solnedgangsbilleder?…) Hmm, øvelse øvelse øvelse.. Mon ikke jeg bliver god til det efter 4 måneder i Asien?? Bare ærgerligt hvis de første billeder stinker, mens de sidste billeder nærmest er kunst.. WHATEVER..

Men inden jeg kan tænke så langt, har jeg en million vagter i Hildrum, som i øvrigt lukker d. 1 september.. Godt timet.. 😀
Når de fleste er overstået skal jeg ud og handle vigtige ting ind med lillemor.. Vi har allerede lavet en liste over ting der skal købes.. 3 af dem er streget ud nemlig: Myggenet; overtræk til rygsæk, så det er lettere at have med i flyet; Fiberhåndklæde der fylder nada.. Skridt for skridt..

Slut for nu, kan kun tænke på ASIEN ASIEN ASIEN og kunne skrive en hel Roman om det, hvilket nok ikke er lige så sjovt for jer som det er for meee.. HEH

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.