Når man er blevet nyklippet er det pludselig svært at undgå at tjekke sit nye flotte seje overskønne fede og alle de flotte positive adjektiver man kan tilføje om ens hår, hver gang man går forbi et spejl. Man tjekker sig selv i spejlet og tænker; hold da op hvor er det bare for hot..! Heh..
Så er det at man nærmest bliver narcissist fordi man simpelthen synes at håret simpelthen er flottest i verden..

Skulle jeg spørge spejlet således: Lille spejl på væggen der, hvem har det flotteste hår i hele verden, så er jeg slet ikke i tvivl om at spejlet vil svare at det har JEG, Sofie Laursen Heilmann.. HA
Narcissist er jeg sq blevet.. Mon ikke det går over med tiden?? Men indtil videre må jeg hvert fald stikke den person en forgiftet æble, hvis spejlet skulle vove at påstå at en anden person end jeg har det flotteste hår i verden.. PFF


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.