… af min herlige veninde.. Men hvaad laver hun nu?? Sidder i en videokonference så jeg er overladt til mig selv.. Sørgeligt.. Men det er ikke sådan at jeg er et sørgeligt selskab for mig selv.. Min egen selskab er faktisk den bedste.. Tænk engang, man behøver aldrig at være uenig med sig selv, man behøver aldrig at tage hensyn til andre end kun mig mig mig… Det er læks..

Men ikke desto mindre ville det være hyggeligere at sidde og snakke lidt.. Whatever, videokonferencen tager ikke hele natten..

Nå, men for at snakke om noget andet, så er jeg stadig narcissist af allerhøjeste grad.. Det er ikke blevet bedre siden sidst, men heller ikke værre.. Det er da positivt, ikk?

Anyway al den snak om narcissisme har fået mig til at tænke endnu mere på det.. Faktisk er jeg nået til den konklusion at alle er narcissister!! Bare se på facebook? Hvor mange har ikke taget billede af sig selv og smidt den ind på facebook? Hvor mange gange ser man nye billeder, hvor det bare er billeder af personen selv?? Folk afslører simpelthen sig selv på facebook.. I virkeligheden skjuler de det måske bedre, men ikke på Facebook (Jeg spenderer så meget tid på FB at jeg kan nå at hidse mig op flere gange over folk!)! Det er en farlig dille.. Men på den anden side er disse tanker ikke meget jantelov’sk? Er jo tilhænger af antijanteloven, men seriøst, har kigget på de 10(11) bud i janteloven, og der står altså intet om at man ikke må tro at man vise hele verdenen at man er overdreven glad for sit udseende, så konklusionen er at jeg kan tillade mig at brokke over alle dem (inklusive mig selv, vel at bemærke)der er narcissister!!! Så er det meget sjovere at se profilbilleder andre folk har taget af en selv (for den kultur vi lever i tillader ikke anonymitet af ens udseende!) i forskellige situationer.. Tag nu for eksempel min søster.. Et billede af hende i fuldt udstyr som civilingeniør (inkluderer et flot hjelm, beskyttelsesdragt, sikkerhedssele, snor der holder hende sikkert – Baggrund: i en vindmølle), se det er sejt.. Og det er i mine øjne ikke narcissistisk…! Men kan være at jeg har en forvrænget opfattelse af narcissisme.. Det kan måske diskuteres, men en ting der ikke kan diskuteres, og det er at der er fanden i voldsk mange narcissister… (For i øvrigt, det er et sjovt ord at skrive, heh)


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.