Googlede lige mig selv.. (jaja er narcissist og enormt selvglad)

Men så fandt jeg ud af at jeg kan findes på bloglovin’?!

For det første… Jeg har KUN hørt om bloglovin’… Troede man skulle tilmeldes for at kunne findes på bloglovin’.. Det var hvert fald mit indtryk da mange af de andre bloggere nævner: Find mig på Bloglovin’ og smider et link med et billede som sidder fast på deres blogside..

Men mig? næh nej, jeg gør ikke den slags.. Jeg er af den tro at hvis folk vil finde min blog, så skal de nok finde den selv.. Hvordan ved jeg så lige ikke og det er jeg egentlig osse ligeglad med.. Det er lidt lissom med blogawards og den slags.. I just don’t give it a fuck, cos I know my blog is awesome!

Men jeg ser min blog feeded på den der side.. Og kan se at 4 (FIRE) personer følger mig der.. HOW?
Så var det jeg tænkte at jeg måske i søvne havde tilmeldt mig til det der.. Men det havde jeg ikke for mine samtlige emails fandtes ikke da jeg forsøgte mig med: forgot my password.. For jeg ved da ved gud ikke hvad mit password skulle være hvis jeg havde forvildet mig ud på bloglovin’…

Så er der nogle der kan være så venlige at fortælle mig bloglovin’s funktion og fortælle mig hvordan jeg er havnet derinde? Uden samtykkelse.. Måske behøver de ikke nogen samtykkelse??? For jeg er forvirret.

Kategorier: Website

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

5 Kommentarer

Krille · 9. juni 2011 kl. 09:45

Nu sidder jeg og tænker. Kunne der mon være én som har oprettet sig på Bloglovin’ med din blogadresse? Måske fordi din blog skal deles med alle andre.

Fordi for at være bruger på Bloglovin’ skal man have tilmeldt sig, for at have sin blog på Bloglovin’.

Enten har du selv gjort det for 100 år siden eller også er det en anden. Hvis det er den sidste, er det lidt uhyggeligt.

Hybel · 9. juni 2011 kl. 14:55

Blogloving er præcis som RRS feed, men bare på en lidt anden måde. Man kan søge på din blog – og sige følg dén blog.. Og de 4 er så dem som har valgt at følge dig, – Kan tage et screen pix og smide til dig if you like.

Let me know… 🙂

Sofie Heilmann · 9. juni 2011 kl. 22:07

Sure about that, Nadia? For jeg mindes at de andre bloggere altid skriver: Nu kan du følge mig på bloglovin’.. Så antog at det var noget man selv skulle melde sin blog til?
Men tag et screenshot så jeg kan se hvem de 4 er.. 😉

Hybel · 11. juni 2011 kl. 16:43

Det kan man vist ikke. Men kan da hilse og sige at jeg er een af dem. Ved så ikke hvem de 3 andre er. 🙂

Hybel · 11. juni 2011 kl. 16:46

Update du har kun 3 – og jeg er en af dem. Ved så ikke HVEM de 2 andre er

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.