Det begynder at komme skræmmende tæt på, den der afrejsedag.. Om 3 dag og nogle timer til, så sidder jeg i et fly velvidende om, at jeg ikke ser Danmark igen før om 4 måneder.
Velvidende om at jeg skal møde en million mennesker
Velvidende om at jeg skal opleve en masse
Velvidende om at jeg står på mine egne ben, med lidt hjælp af Britt

Det bliver coolt.. Forberedelserne er begyndt.. Mor og jeg har været ude og købe de sidste småting man ikke kan undvære, jeg har lagt noget tøj til side, jeg har skrevet en pakkeliste, så jeg undgår panik på mandag.

Og samtidig har jeg nået at ændre lidt på hjemmesiden og bloggen.. Som I kan se, er det en helt anden blog. Den er smartere, den er sejere og den er mere praktisk.. Jeg har osse gjort sådan at når man trykker på galleri på menu-baren, kommer man direkte til galleri uden at jeg skal sidde og fifle med en masse html for at alle billeder er inde på min hjemmeside. Lidt enkelthed skal der være plads til.. Billeder fra Asien kommer i min Picasa istedet for Galleriet, da upload i galleriet tager 100 år, og jeg har ikke 100 år til at sidde foran computeren og vente på at lortet bliver færdigt.. Alt skal være så simpelt som muligt.
Den ene måned hvor jeg er i Kina er det slet ikke sikkert at jeg er i stand til at komme ind på min blog og skrive om mine oplevelser. Hvis det er tilfældet, vil min far få kode til denne blog og en mail med indholdet til bloggen, så han kan sørge for at få det udgivet.. I skal jo nødigt gå glip af en HEL måned på bloggen, og jeg kan slet ikke overskue at skulle skrive en måneds oplevelser i et enkelt indlæg.. Det bliver for langt og hårdt at læse igennem.. Så synes denne løsning er temmelig smart..

Har osse panikket lidt over min Mastercard.. Troede min bank havde fået bestilt det, men istedet sendte de en ansøgning, som jeg skulle udfylde, til min lejlighed, hvor jeg ikke er for tiden, da den er fremlejet.. Derfor fik jeg den ikke før idag, og det er altså om 3 dage jeg skal afsted, og det tager 10 dage at få en mastercard tilsendt.. Så løsningen er således at mine forældre modtager mastercardet og videresender den til mig mens jeg er i Taipei.. Så må jeg bare håbe at Visa kortet ikke går ud af funktion..

Imorgen skal jeg mødes med Marcos, fra Schweiz, der skal med til Frontrunners 5 sammen med Julie.. Bliver hyggeligt lige at spendere flere timer med ham, hvor jeg guider lidt rundt i KBH.. Så håber jeg sq osse at vejret er lækker imorgen, men DMI er altså af en anden mening.. Lad os håbe at de tager fejl, lissom de plejer..
Og så er der osse lige tid til en kort bytur, hvor Marcos kan møde nogle andre danskere, så han kender lidt flere mens han er her i DK..


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Christina H. · 29. august 2009 kl. 16:12

Spændende, spændende….! vil bestemt følge med din blog, mens du og Britt rejser rundt i Asien.
Da jeg var i Kina, kunne jeg godt komme ind i mon blog og skrive indlægs, men kunne til gæld bare ikke læse andres blog eller kommentarer i min blog. Men nu er din blog jo en anden type end min, så jeg ved ikke lige om du bliver heldig, men håber på det!

Ses i Taipei 🙂 Pøj pøj med de sidste forberedelser….Bliv nu ikke for panisk, man kan jo købe tøj eller diverse ting i Asien også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.