Jeg kan ikke lade vær med atf tælle og tælle ned til afgang. På den ene side er jeg spændt, på den anden side kan jeg slet ikke mærke at det er meget snart jeg skal ud og rejse… Jeg har ventet så så længe at det forekommer mig at være urealistisk at det er så snart jeg skal afsted…

Idag er det min aller aller sidste dag i Hildrum.. Aldrig nogensinde skal jeg sidde og glo ud i luften, være kreativ med hvordan min tid kan udnyttes mens jeg er i Hildrum, glo på uret og tænke om uret er i stykker siden den går så langsom. Aldrig mere sidde og skrive i min blog på denne computer (hvilken faktisk er en glæde, for kan ikke lide tastaturet. Lidt besværlig en), forhåbentlig aldrig mere sidde og stene efter en bytur dagen forinden. Har arbejdet her i 2 år, så det er mærkligt at tænke på at det er slut om nogle få timer. Det er osse en indikation på at det er meget meget snart jeg skal rejse. Men i hvertfald, et kapitel i mit liv er slut, Hildrum-æraen er ovre..

Når jeg endelig får fri fra arbejdet skal jeg faktisk hjem og begynde at skrive ansøgninger til fonde i forbindelse med Gallaudet.. Når jeg har skrevet denne blog, så skal jeg lige skrive 2 essay på engelsk, så den kan komme med i min ansøgning til GU.. Jeg vil prøve på at få sendt mindst 20 ansøgninger.. Hvis jeg kan få sendt 50 ansøgninger er det endnu bedre.. Jo flere penge jeg får, jo gladere er jeg.

For iøvrigt kan jeg lige hilse og sige at min narcissisme æra er ovre for denne omgang.. Har ikke længere den behov at gå foran et spejl og lige tjekke håret ud og tænke på hvor smuk jeg er.. 😉

Min søster (måske dem begge?) kommer til Næstved for at spise aftensmad sammen med mig og de gamle.. De kan ikke komme med ud i lufthavnen og vinke farvel (er sikker på de lyver, det er garanteret bare fordi de vil begynde at tude over at de ikke skal se deres højt elskede lillesøster i 4 måneder.) Imorgen skal jeg være alene hjemme i timevis, så der har jeg tænkt mig at invitere mig selv til en frokost hos mormor og morfar.. Har jo været hos farmor i sidste uge, så slkkylder lige mormor og morfar at besøge dem osse.
Ellers håber jeg bare på at jeg kan få lov til at sove lidt længe, bare lidt.. Men det kommer jeg nok ikke til, for bedsteforældrene spiser underligt nok frokost der hvor jeg egentlig plejer at spise morgenmad.. (Hvis i ikke lige kan gætte tidspunktet, så er det omkring 12 tiden.)


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Christina B · 30. august 2009 kl. 15:06

Det lyder godt at din narcissime er ovre nu 😉 Spændende med de fonde – måske skal man svare på nogle af svarene som du får fra fondene? Forældrene overtager vel ansvaret for perioden du er i Asien?

Sofie Heilmann · 30. august 2009 kl. 23:57

Hvis det er tilfældet, sender mine forældre spørgsmålet på mail, så jeg kan svare over mail.. Den teknologiske udvikling betyder jo at jeg let kan ordne sager i Danmark mens jeg er på farten i Asien.. ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.