Det tal er svimlende lavt.. Det er ikke engang 24 timer længe.. Det er næsten kun 12 timer..! Men selvom det er så snart jeg skal afsted, kan jeg slet ikke mærke det nogen steder i kroppen. Ingen sommerfugle i maven, ingen geleknæ, ingen løse ankler, ingen rysten på hænderne, kun hjernen der tænker: Umuligt, hvorfor pakker Sofie, det er ikke i morgen, der er god tid.. Men nej der er kun 14 timer og 21 minutter nu. Jeg vil prøve at registrere hvornår jeg begynder at få sommerfugle i maven!! De må jo komme, barnet i mig er ikke forsvundet, det må det bare ikke være!

Men jeg er i skrivende stund færdig med at pakke håndbagagen og min rygsæk, og min mor har syet den danske flag på den, så jeg rigtig kan flashe Dannebrog med største ære.. Nu mangler jeg bare lige at udskrive alle mine ansøgninger, anrette dem, så min mor let kan overskue hvilke der skal sendes hvorhen osv.. Jeg snakkede om at jeg meget gerne ville kunne sende mindst 25, men det bliver altså kun 15 for denne omgang. Jeg kan slet ikke overskue at finde flere fonde, så jeg kigger bare videre når jeg kommer hjem fra Asien.. Så besværligt er det jo ikke.. 🙂
Selve ansøgningen til Gallaudet er klar, jeg mangler kun en side fra den ene der har skrevet min udtalelse. Han er lidt usikker på hvor han skal sætte krydser, og selvom jeg sagde at han bare skulle sætte nogle krydser hist og pist, så holder han stædigt fast i at han gerne vil kunne stå inde for det han har krydset af. Så nu har jeg bedt min mor om at ringe til ham, og prøve at få ham til at fatte at det ikke er så vigtigt at det er perfekt.. Ellers må hun nok diskutere hvert punkt med ham.. Har lidt ondt af hende, for han kan virkelig snakke..! Må nok give mor en kæmpe stor Julegave (JÆS en FLYTTEKASSE.. HAha)

Ja, tror ikke jeg har så meget at sige mere for idag.. Det er underligt at jeg skal flyve om 14 timer og 13 minutter….


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Helle · 1. september 2009 kl. 01:12

God tur med flyveren – vi ses i Taipei inden længe! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.